»Od začetne ideje do končnega izračuna natančne sestave jedi je minilo dva meseca.«
»Priporoča se, da jed med segrevanjem mešamo, saj tako zagotovimo enakomernejše pogrevanje celotne jedi.«
»Pri ohlajanju jedi se držimo pravila, da jed na pultu ne počiva več kot dve uri – še bolje pa manj.«
»Kuhati se pravi: narediti jedi perpravne za človeški užitek.«
»Vodilo končnega recepta za jed je bilo enostavno, prehransko ugodno, kakovostno in okusno.«
»Putin po mojih izkušnjah na splošno meni, da je maščevanje jed, ki jo je najbolje postreči hladno.«
»Slovenci imamo izjemen privilegij, ker lahko velikonočno mizo obložimo s tradicionalnimi domačimi, slovenskimi živili in jedmi.«
»Murphy, ji je bila od vseh jedi najbolj všeč glavna mesna, a pravi, da je bila tudi predjed odlična.«
»Najboljša kuhinja je tista od doma. Rad delam z osnovnimi francoskimi recepti. Enostavno. Takšne jedi so mi najljubše.«
»Ni bila uporabljena za oblikovanje menijev protokolarnih prireditev. Tudi navajanje jedi je bilo zelo nestrokovno in pogosto z napakami.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju